Detectomat

Detectomat kiest voor Van den Dool als landelijke distributeur van Nederland!

De detectomat-reeks omvat een complete branddetectieoplossing voor alle commerciële omgevingen. Door gebruik te maken van deze geavanceerde branddetectietechnologie in openbare gelegenheden die elke dag door miljoenen worden gebruikt, zorgt u voor een veilige omgeving.

De verschillende systemen van de Van den Dool zijn een klasse apart als het gaat over nauwkeurigheid en gebruiksgemak voor personeel in de bouw, installateurs en brandweerpersoneel. Bij de eerste tekenen van gevaar activeert het detectomat-systeem een voorgeprogrammeerd, gecoördineerd alarm, mensen worden via zowel akoestische als visuele berichten uit de gevarenzone geleid en indien nodig worden blussystemen geactiveerd.

Onze melders zijn wereldwijd in bijna alle commerciële omgevingen te vinden, zoals in kantorencomplexen, hotels, winkelcentra, scholen en ziekenhuizen.

Detectomat levert hoogwaardige componenten voor brandmeldsystemen. Met de producten van Detectomat en de kennis en ervaring van Van den Dool kunnen wij u van dienst zijn.

Lees meer over onze service!