Detailhandel

Detectomat voor de detailhandel

Schadepreventie is een steeds terugkerende uitdaging voor grote en kleine detaillisten, of het nu gaat om vandalisme, brandstichting, diefstal door personeel of klanten, fraude of beroving. Het bedrijf bescherming tegen brand- en rookschade, maar het belangrijkste, het welzijn van de medewerkers en klanten beschermen zou centraal moeten staan binnen de totale bedrijfskosten van elk bedrijf.

Van den Dool zet zich in om klanten te helpen hun commerciële en industriële veiligheidsdoelstellingen te behalen, zodat ze hun productiviteit kunnen handhaven en verbeteren.

detectomat is de ideale oplossing voor winkelpanden; voor grote en multi-site tot aan kleinere en één winkelformules. Het interieur van een winkel wordt vaak veranderd of aangepast en veel aanpassingen vinden onder grote tijdsdruk plaats zodat de dagelijkse verkoop zo min mogelijk wordt belast en detectomat biedt meerdere lusingangen, aftakleidingen en radialen Hij kan op veel verschillende manieren worden aangesloten waardoor het het passende branddetectiesysteem kan worden bereikt. Door zijn flexibiliteit kan hij aan elke winkelafmeting worden aangepast en kan hij snel en eenvoudig naar een nieuwe indeling worden omgebouwd. Een bijkomend voordeel zijn de in het grafische pakket geïntegreerde camera's op IP-basis waarmee alarmen op afstand kunnen worden bevestigd.