Spiegelverlichting in de badkamer

Spiegelverlichting badkamer Modular
7-02-2018

U heeft zorgvuldig uw sanitair uitgezocht, daarbij heeft u de juiste badkamermeublementen gevonden. Maar hoe zit het met de verlichting van uw badkamer? De juiste badkamerverlichting kan nét iets extra’s doen met de ruimte!

Waar moet op gelet worden?
De badkamer kan soms een vochtige ruimte zijn, dus daar hoort ook verlichting bij die daar tegen bestand is. Daarom staat bij elke lamp een IP-waarde aangegeven. Deze IP-waarde geeft aan waar de lamp tegen bestand is. Het eerste cijfer geeft de bescherming tegen vaste delen aan en het tweede cijfer de bescherming tegen water.

Bij het uitzoeken van de spiegelverlichting is het dus van belang om de IP-waarde van het armatuur te letten.

Modular verlichting
Modular heeft een ruim aanbod verlichting. Hierbij moet gedacht worden aan buitenverlichting, badkamerverlichting, wandverlichting etc. De verlichting is te omschrijven als modern, industrieel en sfeervol. De armaturen zijn van een goede kwaliteit en up-to-date qua technieken.

Modular

Lichtplan samenstellen
Komt u er zelf niet meer uit met de verlichting of bent u benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn? Van den Dool helpt u graag bij het ontwerpen van een lichtplan. Voordat we beginnen aan het lichtplan bespreken we uw wensen en behoeften. Vervolgens gaan wij op zoek naar de armaturen die daar het beste bij passen. Aan de hand van uw tekeningen, laten wij zien welke verlichting wij in welke ruimte zouden adviseren.

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Maak eenvoudig een afspraak via onze afsprakenplanner.


Spiegelverlichting badkamer Modular