Vastgoed

Voor de zakelijke markt ontwikkelen wij niet alleen intelligente systemen, wij zorgen ook voor het onderhoud. Dankzij deze slimme gebouwtechniek wordt bespaard op de energie, er is betere controle over het pand en het levert meer comfort op.

Een vastgoedbeheerder wilt graag alles overzichtelijk hebben. Met de systemen die Van den Dool ontwikkeld zijn al uw panden klaar voor de toekomst. De installaties zijn namelijk flexibel, hierdoor kunnen eenvoudig muren worden verplaatst of lichtinstallaties anders worden ingesteld. Dit bespaart een hoop geld en tijd.

De systemen worden namelijk aangestuurd door een facility server. Deze server wordt geprogrammeerd zoals u dat graag zou willen. Lichten die automatisch na een halfuur uitgaan? Verwarmingen die na 17:00 uitgeschakeld worden? Met deze systemen zijn de mogelijkheden eindeloos.

Met slimme systemen die samenwerken met KNX is er ontzettend veel mogelijk. Door zoveel mogelijk te automatiseren hoeft u nergens meer naar om te kijken. Hierdoor bespaart u op de energiekosten.

Wanneer deze installaties zijn aangelegd, moeten ze ook worden onderhouden. Dit onderhoud kan worden uitbesteed aan Van den Dool. Wij zorgen ervoor dat installaties overzichtelijk zijn weergegeven in plattegronden en dat de installaties voldoen aan de wet-en regelgeving. Alle controles worden netjes gedocumenteerd en opgeslagen in het Online dossier dit scheelt een hoop papierwerk. Daarnaast wordt alles netjes bijgehouden en blijft het overzichtelijk.


Zakelijke markt, kantoorpand


Zakelijke markt, kantoorpand


Hotel, zakelijke markt