Domotica

Nog niet iedereen is bekend met domotica, daarom wordt er ook vaak gesproken over smart homes of gebouwautomatisering.

Hierbij kan gedacht worden aan lampen die aangaan naar de juiste stand wanneer de voordeur wordt opengedaan. Of een kantoorruimte klaarmaken voor een presentatie met een druk op de knop. Met domotica is bijna alles te realiseren en is vooral bedoeld om het leven eenvoudiger te maken, het systeem denkt voor u.

Bij Van den Dool maken we gebruik van domotica die communiceert door middel van KNX. Dit is een protocol dat wereldwijd wordt gebruikt, veel fabrikanten baseren hun systemen op KNX. Doordat deze systemen allemaal dezelfde “taal” spreken, kunnen ze eenvoudig met elkaar gecombineerd worden en zijn er veel meer oplossingen te vinden.

Domotica is toepasbaar op verschillende technieken:

Om de technologie beter weer te geven, hebben wij een domoticaruimte ontwikkeld. Deze ruimte is ingericht als een echte woning met een woonkamer, badkamer en keuken. U bent van harte welkom om te kunnen ervaren wat domotica voor u kan betekenen. Wij weten als geen ander welke techniek er achter elke knop schuilgaat, wij adviseren u daarom vooraf een afspraak te maken.

Afspraak maken met Van den Dool


Domotica, gebouwautomatisering


Domotica, touchscreen


Domotica, touchscreen