Wie zijn wij?

Van den Dool is een Rotterdams familiebedrijf dat zich met het gehele team inzet om een installatie met nét dat beetje extra te leveren. Met passie voor ons vak proberen wij elke dag de beste installaties af te leveren die er niet alleen mooi uit zien, maar ook perfect werken.

Installaties die beschikken over een hoogwaardige kwaliteit en gebruiksvriendelijk zijn, zorgen voor een prettigere werk-of woonomgeving. Hierdoor is jarenlang plezier van uw installaties gegarandeerd.

Wij zijn zowel werkzaam in de particuliere markt als in de zakelijke markt. Dankzij onze specialisten op het gebied van beveiliging, verlichting, brandveiligheid en domotica kunnen wij altijd een totaaloplossing bieden. Dit betekent dat alles perfect op elkaar is afgestemd en voldoet aan alle eisen. Van ontwerp naar uitvoering en onderhoud. Onze specialisten blijven gedurende het proces contact houden met de klant. Eerlijk, open en deskundig zijn de woorden die ons personeel het beste omschrijven.

Daarnaast is Van den Dool een erkend leerbedrijf, dit houdt in dat wij in staat zijn mbo-studenten op te leiden. Hierbij zijn wij de ondersteunende factor en proberen wij studenten bij diverse praktijksituaties te betrekken.