Van ontwerp tot certificaat

Van den Dool Branddetectie is door het team van gepassioneerde medewerkers in staat om de brandbeveiliging vanaf het ontwerp tot en met het inspectiecertificaat voor u te verzorgen.

Onze kennis en ervaring helpt opdrachtgevers te voldoen aan hun zorgplicht, zoals die in het Bouwbesluit staat beschreven. Want we zorgen er niet alleen voor dat de installatie voldoet aan de regelgeving, maar óók dat deze altijd nauwkeurig en feilloos functioneert.

Van ontwerp tot certificaat

Maatwerk voor elke situatie

Maatwerk voor elke situatie

  
Automatische melders zijn er in allerlei soorten. Wij houden er in de ontwerpfase rekening mee dat het juiste type melder op de juiste plek komt.

Zodat u zeker weet dat overal, in elke situatie, een brand op tijd
gedetecteerd wordt. En daarmee de mogelijke schade beperkt blijft.

Vraag het onze deskundigen

Van den Dool: Detectomat Distributeur Nederland

High-end oplossingen voor branddetectie

De producten van Detectomat zijn 100% betrouwbaar en zeer duurzaam. Detectomat loopt voorop als het gaat om het ontwikkelen van nieuwe innovaties in de brandbeveiligingstechniek: een team van experts van Detectomat is continue bezig met het verbeteren van die ene specifieke oplossing. 

Vanaf 2019 is Van den Dool distributeur van Detectomat. Met de kennis binnen ons team van projecteringsdeskundigen, onderhoudsdeskundigen en technici, in combinatie met de producten van Detectomat zijn wij u op elk gewenst niveau van dienst.

B2B platform

Kennis is er om te delen. We zien het als onze taak om iedereen die met Detectomat werkt, van de juiste bagage te voorzien om optimaal te kunnen presteren. 

Alle benodigde technische informatie en documenten digitaal en online beschikbaar. Up-to-date en up-to-speed.