Domotica

Wat kan Domotica voor u betekenen?

Misschien dat het woord domotica u nog wat vreemd in de oren klinkt. Wij spreken daarom ook wel van gebouwautomatisering. Alles binnen uw woning kan worden geautomatiseerd. Hierbij kunt u denken aan de deuren sluiten, de gordijnen dichtdoen of simpelweg het licht anders instellen. Het is zelfs mogelijk om bepaalde programma’s in te stellen, zodat u met een druk op de knop alles aan kunt passen voor bijvoorbeeld een romantisch diner of een filmavondje.

Luxe, veiligheid en comfort

Domotica biedt naast luxe ook een gevoel van veiligheid. Door de lichten en gordijnen te koppelen aan het alarmsysteem, kunnen er in het geval van een inbraak alle lichten aangaan en de gordijnen opengaan. Hierdoor wordt de inbreker niet alleen verrast, hij staat ook volledig in de spotlight, het licht kan vervolgens niet uitgezet worden, tenzij u de alarmcode kent.

Via uw telefoon kunt u bijhouden wat er thuis gebeurt en kunt u zelf alles instellen. Dankzij de bewegingssensoren worden lampen automatisch in-en uitgeschakeld. Hierdoor wordt er een hoop energie bespaard, doordat “vergeten” lampen automatisch uitgeschakeld worden.

Domotica zelf ervaren in onze demoruimte

Bij Van den Dool kunt u zelf ervaren hoe domotica in zijn werk gaat. Binnen ons bedrijfspand hebben wij een demoruimte gecreëerd, deze is gemaakt op basis van een echte woning. Daardoor kunt u zelf ervaren wat voor gemak domotica u kan bieden. Wij geven u graag een rondleiding door de demoruimte en zullen u uitleggen welke techniek er achter elke knopje schuilgaat! Vraag uw rondleiding hier aan, dan zorgen wij dat we genoeg tijd voor u vrijmaken.

DomoticaDomotica


Domotica


Domotica