Ares buitenverlichting

Ares buitenverlichting
29-06-2017

Voor de zomerse avonden

Ares klinkt u misschien niet bekend in de oren, Ares is de outdoor collectie van Flos. We spreken ook wel van designverlichting voor buiten. De zomerse avonden komen er aan, dan wilt u natuurlijk wel sfeer creëren in uw tuin. Ares weet als geen ander op welke manier verlichting toegepast kan worden in de tuin.

Waarom buitenverlichting?

Buitenverlichting kan belangrijk zijn voor het belichten van paden, poorten of muren. Verlichting is ook goed voor de veiligheid rondom uw woning. Wanneer uw woning goed verlicht is, zijn ongewenste personen niet graag op uw erf.

Ares buitenverlichtingDe buitenverlichting van Ares heeft u niet alleen voor de veiligheid maar ook voor de vormgeving. De verlichting van Ares kenmerkt zich door unieke en strakke designs. De technologie van Ares houdt zich goed onder alle weersomstandigheden, dat is wel zo belangrijk in Nederland!

Het verlichten van uw tuin kan op een sfeervolle manier. Dit kan gedaan worden door het belichten van bomen of hagen, maar ook door het gebruiken van de juiste verlichting.

Ares heeft verlichting is het assortiment die op verschillende manieren lichtstralen kunnen schijnen. Meestal wordt dit soort alleen voor binnenverlichting gebruikt. Door dit deze verlichting ook buiten te gebruiken, creëert u een sfeervolle tuin met een luxe uitstraling.

Een lichtplan laten ontwerpen voor buitenverlichting

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor uw tuin? Één van onze specialisten helpt u graag verder met het ontwerpen van een lichtplan. Op basis van uw wensen en behoeften kijk hij welke verlichting het beste past in uw tuin en maakt daarvoor een ontwerp.