Beelden beveiligingscamera's

Gira beveiligingscamera camerabeelden
30-10-2017

Beelden beveiligingscamera's vaak waardeloos

Vorige week was op het nieuws te horen dat de politie vaak niks met de camerabeelden kan van winkeliers. Dit vanwege diverse problemen met de camerasystemen. Op de site van AD is het artikel terug te lezen waarin de politie de problemen aankaart.

Hoe vaak gebeurt het niet dat u Opsporing Verzocht kijkt en weer wazige beelden voorgeschoteld krijgt. De presentatrice van het programma probeert vaak nog haar best te doen met zinnen zoals “Herkent u één van deze mannen aan zijn bijzondere loopje of kleding, neem dan contact op”.

Met schimmige camerabeelden kan de politie niks

Helaas leveren dit soort filmpjes weinig reacties op en lopen daders vaak nog vrij rond. Iets waar uw bedrijf niet op zit te wachten.

De politie geeft zelfs aan dat professionele overvallers zich goed voorbereiden. Overvallers kijken vooraf naar de camerabewaking, waar hangen ze en hoe zijn ze gepositioneerd?

Veel voorkomende problemen:

  • Licht wat in de camera schijnt
  • Verkeerde positionering van de camera
  • Slechte kwaliteit camera’s
  • Verouderde camerasystemen
  • Dummy camera’s

Van den Dool heeft zijn eigen specialist op het gebied van beveiliging. Hij weet als geen ander hoe uw pand het beste beveiligd kan worden. Tegen een kleine investering beschikt u al over een mooi camerasysteem, het is tegenwoordig ook mogelijk om een draadloos camerasysteem te huren.

Is uw pand goed beveiligd? Kijk nog eens naar de kwaliteit van de camerabeelden bij nacht of kijk naar de positie van de camerabeelden. Mocht een diefstal voorkomen, dan bent u het liefst goed voorbereidt om de daders te pakken.