Hager Coviva

3-05-2017

Met de Hager Coviva bestuurt u alle domotica in uw huis met één app

Systeemintegratoren worden regelmatig op de hoogte gebracht van de laatste trends op het gebied van domotica. Van den Dool kreeg van Hager te horen dat er een nieuw concept werd toegevoegd aan het assortiment, de Coviva.

Waarom de Coviva?

Hager heeft de Coviva ontworpen omdat steeds meer mensen smarthomeproducten in huis hebben. Hierbij moet u denken aan de thermostaat NetAtmo of de Philips Hue lampen. Elk smarthomeproduct heeft zijn eigen app, dat kon handiger vond Hager.

Met de Coviva kunnen deze smarthomeproducten gekoppeld worden aan het draadloze KNX-systeem. Hierdoor kunt u eenvoudig de huidige smarthomeproducten binnen uw woning uitbreiden met professionele mogelijkheden van Hager. Op deze manier wordt er nog veel meer mogelijk op het gebied van domotica.

De voordelen van Coviva

  • Door het gunstigere prijssegment is het voor een bredere doelgroep beschikbaar.
  • Hager werkt aan de ontwikkeling van nog meer verschillende draadloze componenten, hierdoor bent u er van verzekerd dat u een toekomstvast systeem aanschaft.
  • Dankzij het draadloze systeem is het ideaal voor bestaande bouw
  • Dankzij de IP-technologie kunt u uw woning vanaf een afstand bedienen, denk aan een vakantieadres
  • Al uw smarthomeproducten onder één app

U kunt de mogelijkheden van Coviva zelf ontdekken op de interactieve site van Hager of laat u door een van onze specialisten adviseren over domotica.


Hager Coviva KNX