Duran lampen voor zowel particulier als zakelijk

10-10-2017

Bij Van den Dool schrijven we veel over verlichting. Dat komt omdat het zo’n belangrijke sfeerbepaler is binnenshuis. Vooral nu de wintermaanden er aan komen en we meer tijd in huis doorbrengen, willen we het gezellig maken!


Vandaag staat het merk Duran in de spotlight! Duran heeft het totaalpakket voor het aankleden van een woning: verlichting, meubelen en accessoires. Ze omschrijven de stijl als:

Sobere luxe in ton-sur-ton tinten met een twinkeling!

Duran lampen worden sinds 1987 ambachtelijk vervaardigd. Bij het ontwerpen van nieuwe collecties gaan ze altijd voor een mix van vernieuwing, eenvoud, kunst en natuur. Hierdoor ontstaat een warme en unieke collectie.

Waarom het merk ons aanspreekt? Voor zowel woningen als kantoorpanden kan Duran een mooie toevoeging zijn.

Kantoorpanden hebben vaak industriële verlichting, zelfs in vergader- en wachtruimtes. Jammer! Want dit moeten ruimtes zijn waar uw bezoekers zich op hun gemak kunnen voelen. Waar de mooiste dingen tot stand kunnen komen. Waarom zouden kantoorpanden niet sfeervol kunnen zijn?

Alle producten van Duran beschikken over een hoogwaardige kwaliteit. U kunt zien dat het merk werkt met prachtige stoffen en materialen. De lampenkappen worden in hun eigen atelier ontworpen en gemaakt. Dat betekent dat de meest bijzondere afmetingen te realiseren zijn! Check dit facebookfilmpje voor een bijzonder exemplaar.

Van den Dool heeft een kleine selectie gemaakt uit de collectie verlichting. Uiteraard is er nog veel meer moois! U kunt op de website van Duran de rest van collectie bewonderen of breng een bezoek aan de Duran showroom.


Duran