Elektrisch rijden

EV Box
22-05-2017

Hoeveel van uw personeelsleden rijden elektrisch?

Elektrisch rijden, we kunnen er bijna niet meer onderuit. Steeds meer mensen zijn te vinden in een elektrische auto. Dat is niet heel gek, het is beter voor het milieu en het scheelt in de portemonnee.

Milieubewust en servicegericht

Elektrisch rijden vraagt wel om aanpassingen, de auto wordt immers op een andere manier aangedreven. Is uw bedrijf al klaar voor elektrische auto’s? Niet alleen uw personeel zal binnenkort overgaan op een elektrische auto, waarschijnlijk rijden uw connecties ook in elektrische auto’s.

Speciaal voor de zakelijke markt heeft EV-box de BusinessLine. Deze kan zowel met één contactdoos worden uitgevoerd als met twee contactdozen.

Het plaatsen van laadpalen bij uw onderneming, zorgt voor een duurzame en innovatieve uitstraling naar uw klanten toe. Het laat zien dat u betrokken bent met het milieu en het is extra service die u kunt bieden.

EV BoxEV-box marktleider in Nederland

EV-box is op dit moment internationaal marktleider op het gebied van laadpalen. Zij zijn in 2010 begonnen als een echt Hollands bedrijf. Zij ontwikkelen niet alleen de producten maar ook de software.

Ondertussen zijn er al meer dan 40.000 laadpunten wereldwijd voor zowel de particulieren als bedrijven. EV-box heeft kantoren in Amsterdam, New York, Antwerpen, Londen en Parijs.

Oplaadpunten kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst, het is daarnaast mogelijk om te het oplaadstation op de muur te plaatsen of als laadpaal in de grond.

U kunt het plaatsen van de EV-box oplaadstations overlaten aan Van den Dool. Ons personeel is opgeleid om de laadpalen van EV-box te monteren. Is uw bedrijf al klaar voor de toekomst?