Flos Bon Jour Unplugged

Bon Jour Unplugged Flos
14-03-2017

Flos Bon Jour Unplugged

U heeft al eerder kunnen lezen dat Van den Dool is een paar weken terug op bezoek is geweest bij Flos. Bij dit bezoek hebben wij diverse soorten verlichting mogen bewonderen. Één tafellamp stal hierbij de show, de Bon Jour Unplugged.

Door de verschillende mogelijkheden die deze lamp te bieden heeft in combinatie met een tijdloos design, past hij vrijwel in elk interieur thuis. Dankzij de magnetische bovenkant kan de “kap” van de lamp worden verwisseld. Geel, oranje, roségoud of doorzichtig, stijl de lamp zoals u dat graag wilt.

Een lamp moet er natuurlijk niet alleen stijlvol uitzien, hij moet ook de juiste hoeveelheid licht geven. In de Bon Jour Unplugged zit een Led lichtbron waardoor hij helder licht geeft. De Bon Jour heeft 3 verschillende standen. Hierdoor hoeft de lamp niet alleen als functioneel licht te dienen maar kan hij ook als sfeerverlichting worden gebruikt.

De lamp kan worden gebruikt als buitenlamp doordat hij eenvoudig is op te pakken en te verplaatsen, ideaal voor de lange zomeravonden die eraan komen!

Doordat de lamp alleen licht naar beneden schijnt, zal hij het ook goed doen op een bureau.

“Subversive, ethical, ecological, political, humorous... this is how I see my duty as a designer.” Philippe Starck

Philippe Starck is de ontwerper van de Flos Bon Jour Unplugged. De lamp past precies tussen de andere ontwerpen van Starck. Een strak en tijdloos design waarbij glimmend materiaal en nieuwe technologieën een rol spelen.

Deze lamp heet niet voor niks “unplugged” hij is namelijk geheel draadloos. De Bon Jour houdt het 6 uur lang vol, daarna kan hij worden opgeladen met de bijgeleverde USB oplaadkabel.

De Bon Jour Unplugged is 27 centimeter hoog en heeft een diameter van 13,1 centimeter, de voet heeft een diameter van 9,1 centimeter.

Van den Dool is excellent dealer van Flos, u kunt bij ons eenvoudig uw gewenste lampen bestellen. Mocht u vragen hebben over deze lamp of bent u nieuwsgierig naar het overige aanbod van Flos, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.