Flos vernieuwender dan ooit!

Flos, designverlichting
28-02-2017

Afgelopen week is het team van Van den Dool langs geweest in de showroom van Flos.

Van den Dool is excellent dealer van Flos. Dit is een vooruitstrevend merk dat er voor zorgt dat u met andere ogen naar verlichting gaat kijken.

Verlichting is namelijk een grote sfeerbepaler en laat ruimtes vaak net iets mooier uitkomen. Uw interieur kan meer gaan spreken dankzij het gebruik van de juiste verlichting.

Tijdens deze avond kregen wij alles te horen over nieuwe modellen, technieken en designs. Hierbij moet u denken aan een USB-oplader in uw lamp of plafondspots die u niet in het plafond ziet zitten totdat u eronder staat.

Op het gebied van technologie komen er ontzettende innovatieve systemen aan bij Flos. Dankzij een “railsysteem” dat werkt door middel van magneten, kunnen lampen erin worden geklikt en vervolgens worden verplaatst met een app op uw smartphone. Het railsysteem wordt netjes weggewerkt zodat er haast niks meer zichtbaar is. Dit systeem is vooral handig in ruimtes waar regelmatig van opstelling wordt gewisseld, denk aan winkels of musea.

Bij Flos worden de diverse soorten verlichting onderverdeeld in vier categorieën:

De eerste drie termen spreken voor zich. Soft-architecture vraagt om enige toelichting, hierbij gaat het om verlichting die wordt weg gestuukt in de muur of het plafond.

Deze vorm van verlichting kan meer rust geven aan uw interieur. Daarnaast geeft het een speels effect. Waardoor het net lijkt alsof de lampen uit de muur komen. Met dit soort verlichting heeft u absoluut een eyecatcher in huis!

Wij zijn altijd erg zorgvuldig met het uitzoeken van onze leveranciers, wij willen namelijk kunnen garanderen dat u jarenlang plezier heeft van uw installatie.

Flos past precies bij de kernwaarden van Van den Dool. De verlichting van Flos is een combinatie van vakmanschap, design en technologie.

Flos kan voor iedere klant de beste oplossing bieden, dankzij een combinatie van flexibiliteit, design en kennis. Wij werken daarom graag samen met Flos tijdens projecten, zodat het optimale resultaat wordt behaald voor de klant.

In onze domoticaruimte kunt u een aantal soorten verlichting van Flos aantreffen en zien wat verlichting doet met een ruimte.


Flos, design, verlichting


Flos, design, verlichting