Gira Designconfigurator

Gira
15-09-2017

Gira Designconfigurator app, maakt keuzes maken eenvoudiger!

Een nieuwe woning? Of gaat u uw eigen woning opnieuw inrichten? Dan is de Gira designconfigurator een handige app voor u.

In de Gira app kunt u uw schakelmateriaal zelf samenstellen. En live zien hoe het eruit ziet op uw muur. Dat moesten we bij Van den Dool natuurlijk zelf testen.

Gira 3Hoe werkt het?
Download de gratis app: “Gira-designconfigurator” via de app store of play store. De app is zowel geschikt voor IOS als Android. Wanneer u de app opent verschijnen alle verschillende schakelmateriaallijnen. Rechts bovenin zit een menu de leukste elementen uit de app zijn de “Configurator” en “Live View”.

De Configurator
In de configurator kunt u uw eigen schakelmateriaal samenstellen. U heeft diverse mogelijkheden. Denk hierbij aan de verschillende kleuren, materialen, functies en schakelmateriaalprogramma’s. Het door u samengestelde schakelmateriaal kunt u opslaan onder favorieten.

De Live View
Vervolgens kunt u het door u geconfigureerde schakelmateriaal bekijken in de Live View.

U moet eerst het trackingmotief printen, via de volgende pagina kun je hem downloaden. De app reageert op het trackingmotief. U kunt het trackingmotief uitknippen en op uw muur plakken.

Gira 1De app maakt van het trackingmotief een door u gekozen schakelaar of wandcontactdoos.

Is het naar u zin? Dan kunt u vanuit de app een foto maken van de Live View.

Heeft u een keuze gemaakt voor uw schakelmateriaal? Dan kunt u bij Van den Dool terecht voor het aanleggen van de elektra!