Marbul by Modular

Modular Marbul
9-01-2018

Verlichting. De keuzes zijn eindeloos als u opzoek bent naar het juiste armatuur. Op de blog van Van den Dool heeft u al verschillende armaturen van Flos voorbij zien komen. Vandaag stellen wij u voor aan een armatuur van Modular. Dit armatuur sprak ons vooral aan door zijn veelzijdigheid, hij zal in veel verschillende interieurs thuispassen.

Modular is het kort
Modular is opgericht in 1980. Ze proberen toptechnologie te combineren met eigenzinnige ontwerpen. Modular noemt zichzelf pionier op het gebied van architecturale verlichting. Ze optimaliseren elke stap van het ontwikkelingsproces tot het productieproces, hierdoor kunnen ze producten maken die geperfectioneerd zijn tot in het kleinste detail. Modular let op het proces van ontwerp tot installatiegemak.

Het Marbul armatuur
Het Marbul armatuur van Modular is een uniek exemplaar. Asymmetrie is weer helemaal terug! Hij kan zowel aan de wand op het plafond bevestigd worden, met hetzelfde effect. Bij dit armatuur is er goed gelet op het installatiegemak, doordat alle techniek geïntegreerd is in de behuizing.

Doordat ze bollen aan de binnenkant voorzien zijn van reflecterend materiaal schijnen de stralen mooier door de ruimte heen. Het Marbul armatuur is erg efficiënt en gebruikt weinig energie.

Lichtplan ontwerpen bij Van den Dool
Bent u van plan uw huis te verbouwen of laat u een nieuw huis bouwen? Dan kan het lastig zijn om de verlichting uit te zoeken. Door middel van een lichtplan weet u beter naar wat voor armaturen u op zoek moet. Van den Dool is gespecialiseerd in het maken van lichtplannen en ondersteunt u graag bij uw zoektocht.


Modular Marbul