LED-verlichting duurzaam én sfeervol

1-11-2015

LED-verlichting is energiezuinig in vergelijking met traditionele verlichting omdat minder energie wordt gebruikt om dezelfde hoeveelheid licht te produceren. Mooi meegenomen: LED-verlichting gaat veel langer mee. U bespaart energiekosten én hoeft niet veelvuldig uw lampen te verwisselen.

Keuze in kleurtemperatuur met LED

Vaak word gedacht dat LED-verlichting kil is. Tegenwoordig is LED verkrijgbaar in allerlei kleurtemperaturen. Ook met LED kunt u een warme en gezellige verlichting creëren.

Bij de passage van winkelcentrum Maasplaza in Dordrecht is al gekozen voor de voordelen van LED. Van den Dool heeft de passage voorzien van nieuwe LED-verlichting. Omdat de winkeliers graag eerst wilden zien hoe het resultaat zou worden hebben wij een demo geplaatst met diverse LED-spots. Na akkoord hebben wij de LED-verlichting geinstalleerd tot tevredenheid van gebruikers en eigenaar.

In onze inspiratieruimte kunt u LED-verlichting zien en deze vergelijken met traditionele lichtoplossingen. Stuur ons een mailtje voor een afspraak. Wij nodigen u graag uit!