Project Mooie Uilenhorst

14-07-2017

In samenwerking met SPEE Bouw is Van den Dool werkzaam in een woonwijk in Honselersdijk. Er wordt gewerkt aan een nieuwbouwproject genaamd “Mooie Uilehorst”.

Mooie UilenhorstHet project Mooie Uilehorst is te vinden aan de rand van de Vogelbuurt langs de Molenlaan in Honselersdijk. Op de locatie van de Mooie Uilehorst stond een voormalig schoolgebouw en een leegstaande woning. Deze panden hebben plaatsgemaakt voor het project de Mooie Uilehorst.

De Mooie Uilenhorst is een groen hof en biedt ruimte aan 12 rijwoningen, de straatnaam wordt Wouwenhorst.

De woningen zijn energiezuinig en worden voorzien van vier zonnepanelen. Op deze manier kunnen de bewoners hun eigen elektriciteit opwekken. Daarnaast beschikken de woningen over vloerverwarming en een slimme mechanische ventilatie. De kopers konden er zelfs voor kiezen om de CV-ketel te laten vervangen door een warmtepomp, deze pomp zou de energiekosten verder reduceren.

De afgelopen weken is het team van Van den Dool druk bezig geweest met het aanleggen van al het leidingwerk. Bij dit soort projecten is een goede planning essentieel, zodat alle partijen goed op elkaar aansluiten. De afgelopen week was een drukke week waarin al het leidingwerk in de vloeren geregeld moest worden vanwege de afdekvloer.

Doordat de woningen van een kleine afdekvloer worden voorzien. Moest het leidingwerk hierop aangepast worden. Het was passen en meten om al het leidingwerk en de vloerverwarming in zo’n dunne afdekvloer te krijgen. Dankzij ons team is het gelukt om het leidingwerk op tijd klaar te krijgen.


Mooie Uilenhorst


Mooie Uilenhorst


Mooie Uilenhorst