Schakelmateriaal in een nieuw jasje

Hager Schakelmateriaal Berker
31-03-2017

Wanneer u het woord “schakelmateriaal” hoort, denkt u waarschijnlijk aan de bekende crèmekleurige knoppen die bijna in elke woning te vinden zijn. De nieuwe Q.7 van Berker by Hager brengt daar verandering in. Stijlvol schakelmateriaal dat helemaal past in het interieur van vandaag de dag.

De Q.7 van Berker by Hager heeft een award gewonnen, de German Design Award 2017. De jury gaf aan dat het heldere en elegante design in combinatie met hoogwaardige materialen, heeft gezorgd voor stijlvolle schakelaars.

Thuis in elk interieur

Bij de afdekramen is gebruik gemaakt van 3 verschillende soorten materialen: glas, metaal en steen. Voor de steensoorten is er gekozen voor leisteen en beton. Doordat de afdekramen van natuurlijk materiaal zijn gemaakt, hebben de afdekramen een warme uitstraling.

Duurzame materialen, vorm en functie die naadloos in elkaar overvloeien en afmetingen die volledig in verhouding staan.

De voorkant van het frame is 4 mm dik. Door de bijzondere bevestiging van het schakelmateriaal, lijkt het of het frame boven de muur zweeft. De schakelpanelen zijn samen te stellen tot 5-voudig, leisteen en beton tot 3-voudig.

Modern schakelmateriaal

De serie afdekframes is bedoeld om bepaalde plekken binnen een huis te accentueren. Denk hierbij aan een keuken met een betonnen aanrechtblad of op een mooie gestucte muur. De afdekramen zijn ook goed toepasbaar in de retail, hotels en luxe kantoorpanden.

Berker heeft al prijsgegeven dat ze met een nieuwe serie prototypes bezig zijn. U kunt alle soorten schakelmateriaal van Berker by Hager door Van den Dool laten installeren. Laat u adviseren door een van onze specialisten.


Hager Berker Design Schakelmateriaal Award