Schakelmateriaal is onderdeel van uw interieur

18-08-2017

Hoe vervelend het ook klinkt, het najaar komt er weer aan. Dan wordt het interieur binnenshuis belangrijker. Is uw huis al klaar voor het najaar? Wij helpen u een eindje op weg met het schakelmateriaal van Jung.

De LS990 Les Couleurs serie van Jung

Jung heeft een heel scala aan verschillende soorten schakelmateriaal, maar de LS990 Les Couleurs valt het meeste op!

Een zin die perfect aansluit de op LS990 Les Couleurs serie van Jung. De serie bestaat ui 63 originele kleuren. De serie is gebaseerd op het kleurenpalet van de Franse architect –en stedenbouwkundige, Le Corbusier.

Het bijzondere aan dit kleurenpalet: elk van de 63 kleuren is met een andere kleur uit het palet te combineren. Hij heeft veel betekent voor de architectuur, daarom wordt hij vaak de architect van de 20e eeuw genoemd.

Uw huis voorzien van kleurrijk schakelmateriaal

U kunt dus uw hele huis voorzien van de LS 990 Les Couleurs serie. U kunt er zelfs voor kiezen om verschillende kleuren te combineren zodat iedere kamer de juiste kleur schakelmateriaal heeft.

Het assortiment van de LS 990 Les Couleurs bestaat uit:

  • Schakelaars
  • Contactdozen
  • Draaidimmers
  • Tastdimmers
  • KNX tasters
  • Multimedia-aansluitingen

Bent u klaar voor een beetje kleur in uw woning? Schakelmateriaal dat perfect aansluit op uw interieur is een ware toevoeging voor de sfeer binnen uw woning. Wij hebben daarom verschillende soorten schakelmateriaal in onze domoticaruimte. U kunt dan zien hoe alles werkelijk is. U bent van harte welkom!


Les Couleurs