Wat voor wandcontactdozen kiest u?

Jung WCD USB
10-04-2017

De standaard wandcontactdoos kennen we allemaal, maar er is tegenwoordig meer op de markt.

Door de toename aan multimediasystemen heeft Jung nieuwe aansluitsystemen bedacht. Zodat alle kabels van uw mediasysteem netjes kunnen worden weggewerkt. Ze zijn niet alleen erg handig, ze zien er ook nog fraai uit!

USB-laadcontactdoos

Dankzij de USB-laadcontactdoos van Jung gaat het opladen van uw telefoon, camera, iPad of iPhone een stuk eenvoudiger. Oplaadkabels worden steeds vaker uitgerust met een USB aansluiting, past deze USB-laadcontactdoos in vrijwel elk huis. Doordat de laadcontactdoos is uitgerust met twee universele USB aansluitingen, kunnen er twee apparaten tegelijk worden opgeladen. Plaats de laadcontactdoos in de keuken, werkkamer of woonkamer.

Multimedia- aansluitsysteem

Tegenwoordig is er in ieder huis wel een multimediacomponent te vinden, denk aan een tv, printer, spelconsole of beeldscherm. Deze systemen brengen vaak een hoop snoeren met zich mee. Door deze netjes weg te werken gaat het aansluiten eenvoudiger en is de bekabeling geen doorn in het oog. Het systeem bestaat uit aansluitingen voor analoge, digitale én mobiele apparatuur. Deze aansluitingen zorgen voor comfort, flexibiliteit en overzicht.

Wandcontactdozen stijlvol en handig

Het is misschien nog een beetje wennen om deze aansluitingen in een wandcontactdoos te zien. Jung heeft ze daarom een stijlvol design gegeven, zodat ze passen bij de rest van de installatie. De wandcontactdoos past in elk interieur thuis en is een absolute must-have in 2017. In onze domoticaruimte kunt u verschillende soorten oplossingen bekijken, wij geven u graag advies over het aanleggen van een slimme installatie.