Ontdek de voordelen

Bewaar het overzicht met het Digtaal logboek

Het Digitaal logboek is speciaal ontworpen voor vastgoedeigenaren. Wij verrichten veel Service & Onderhoud voor vastgoedeigenaren, wij zagen dat zij allemaal tegen dezelfde problemen aanliepen. Als vastgoedeigenaar bent u verantwoordelijk voor het onderhouden van verschillende installaties. Het overzicht bewaren is dan uw grootste uitdaging. Wij wilden dit vereenvoudigen voor onze klanten.

In het Digtaal installatie dossier kunt u uw eigen panden vinden met de daarbij bijbehorende installaties. U kunt per installatie zien wanneer het onderhoud is verricht en de rapportage hiervan inzien. Daarnaast heeft u geen omkijken meer naar uw logboek, dit gaat ook digitaal. Wij zorgen ervoor dat alle plattegronden, certificaten en storingsgegevens online vindbaar zijn.

Online dossier

Er kunnen verschillende rollen toegekend worden binnen het Digitaal logboek: beheerder, manager, gebruiker. Per rol verschillen de bevoegdheden, u wilt niet dat iedereen beschikking heeft tot de gegevens van uw panden.

Doordat alles digitaal gaat, heeft u alle informatie op één plek verzameld, maar heeft u er overal toegang toe. U hoeft nooit meer opzoek naar een logboek! Met de toenemende wet-en regelgeving rondom documentatie is het fijn dat u uw documenten snel kunt vinden.

Wilt u meer weten over het Digtaal logboek? Wij geven u graag een kijkje in de software en vertellen u meer over de mogelijkheden.